Results 1 to 2 of 2

Thread: Linksys AE1000 - USB Wireless Device

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    1

    Default Linksys AE1000 - USB Wireless Device

    I have the Linksys AE1000 USB wireless device. I am running BT4 on VM hosted from Win7. The VM detects the USB wireless device. When typing "LSUSB" into the Kosole this is shown " Bus 001 Device 002: ID 13b1:002f Linksys AE1000 v1 802.11n [Ralink RT2870] ". So I the OS is detecting the device.

    When typing "airmon-ng start wlan0" in the Kosole, I receive the following.

    Found 1 processes that could cause trouble.
    If airodump-ng, aireplay-ng or airtun-ng stops working after
    a short period of time, you may want to kill (some of) them!

    PID Name
    4747 dhclient3


    Interface Chipset Driver

    Can you please assist on informing what can be down next? I'm assuming that BT4 is not using or detecting the USB wireless device as wlan0.

  2. #2
    Moderator KMDave's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    2,281

    Default AW: Linksys AE1000 - USB Wireless Device

    You should check if your card is being used at all. There are commands like ifconfig and iwconfig.
    Tiocfaidh ár lá

Similar Threads

  1. Help with Linksys AE1000-RM and back track
    By kile25 in forum Beginners Forum
    Replies: 1
    Last Post: 01-22-2011, 09:41 PM
  2. Linksys AE1000 Installation Problem
    By AlbinoRaven in forum Beginners Forum
    Replies: 1
    Last Post: 08-23-2010, 10:45 PM
  3. Replies: 2
    Last Post: 03-27-2010, 12:56 AM
  4. Replies: 2
    Last Post: 01-08-2010, 12:49 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •