Results 1 to 5 of 5

Thread: How to open a new console?

Hybrid View

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    2

    Default How to open a new console?

    Hello! I am in the middle of the wep-cracking on my other laptop. I have followed a guide so far, but I have one problem, I have reach the point where I collect packet data. I am over 10 000 beacons now, the guide tells me to open a new console to execute an another command, but how can I open a new console? I have windows vista and I use Backtrack 4 Live CD from startup and I ran Backtrack 4 in text mode.

    anyone?

  2. #2
    Developer
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    6,124

    Default Re: How to open a new console?

    alt - f2 will open a new console

  3. #3
    Administrator sickness's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Behind the screen.
    Posts
    2,921

    Default Re: How to open a new console?

    If you have Windows Vista on your computer, that means you have resources for the BT GUI, why use text mode ?

  4. #4
    Super Moderator Archangel-Amael's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Somewhere
    Posts
    8,012

    Default Re: How to open a new console?

    Quote Originally Posted by sickness View Post
    If you have Windows Vista on your computer, that means you have resources for the BT GUI, why use text mode ?
    Because that's how all the kewl kidz do it.
    I mean really the above post serves nothing to aid the OP in any way.
    There are many reasons to use a gui. I will leave that to others or google to help you discover.

  5. #5
    My life is this forum thorin's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    2,629

    Default Re: How to open a new console?

    Checkout this thread:
    http://www.backtrack-linux.org/forum...-usb-live.html

    I know the title makes it seem unrelated but it's got the details you want..
    Last edited by thorin; 04-29-2010 at 06:36 PM.
    I'm a compulsive post editor, you might wanna wait until my post has been online for 5-10 mins before quoting it as it will likely change.

    I know I seem harsh in some of my replies. SORRY! But if you're doing something illegal or posting something that seems to be obvious BS I'm going to call you on it.

Similar Threads

  1. remote console
    By vhawkeyev in forum Beginners Forum
    Replies: 0
    Last Post: 04-09-2010, 12:46 PM
  2. Warning: unable to open an initial console
    By Rupert3k in forum Beginners Forum
    Replies: 0
    Last Post: 01-24-2010, 10:11 AM
  3. Msf console
    By ripon in forum OLD Pentesting
    Replies: 12
    Last Post: 01-02-2010, 10:08 AM
  4. Replies: 4
    Last Post: 01-30-2009, 08:52 PM
  5. How does BT do the console background?
    By .fr3. in forum OLD Newbie Area
    Replies: 1
    Last Post: 10-19-2008, 11:05 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •