Results 1 to 2 of 2

Thread: bt4 install error

  1. #1
    Just burned his ISO kkkyle's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    ohio, usa
    Posts
    12

    Question bt4 install error

    Hey all, i recently downloaded the bt4-final.iso from backtrack-linux.org and burnt the image to a dvd+r.

    I can boot the live cd fine, the problem is when i go to install it through the ubiquity installer i can get through
    the entire install setup (i set the partitioner to use the entire disk) then click reboot.

    The system begins to power down and when i am prompted to remove the disk from the tray and
    press enter the disk doesn't eject. I'm not sure if that's a problem or not so when the system starts
    to power back up from the reboot i eject it manually let it continue its boot sequence.

    The system then boots to the grub boot loader. (I don't see the need for this in my situation because
    im using the entire hard disk, and when i installed pre-final it didn't install grub and worked fine.)
    Anyways to cut to the chase when the system boots to grub and i choose a option like bt4 final frame buffer 1024x768
    grub gives me a error code 15:cannot find file...or something like that.

    Is there any way to just not install grub so that it just boots bt4?

    thanks in advance. ;D

  2. #2
    Just burned his ISO kkkyle's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    ohio, usa
    Posts
    12

    Default

    it was a grub error, sorry.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •