I am trying to crack my own WEP enabled AP, it's only plugged in to the wall and has no clients connected and no internet connection.

I seem to be having some problems with cracking of wep with no clients as I keep getting deauthentication packets when trying the fragmentation attack. I am using an ALFA AWUS0368H with the patched r8187 driver.

Start Airmon in monitor mode
Lock on to target AP
Send fake auth

11:11:52 Sending Authentication Request (Open System) [ACK]
11:11:52 Authentication successful
11:11:52 Sending Association Request [ACK]
11:11:52 Association successful :-) (AID: 1)
Next I try the fragmentation attack


Saving chosen packet in replay_src-0127-112629.cap
11:26:34 Data packet found!
11:26:34 Sending fragmented packet
11:26:35 No answer, repeating...
11:26:35 Trying a LLC NULL packet
11:26:35 Sending fragmented packet
11:26:37 No answer, repeating...
Then I try another packet:

Saving chosen packet in replay_src-0127-112923.cap
11:29:33 Data packet found!
11:29:33 Sending fragmented packet
11:29:35 No answer, repeating...
11:29:35 Trying a LLC NULL packet
11:29:35 Sending fragmented packet
11:29:35 Got a deauthentication packet!

Then I try and reauth

11:33:19 Sending Authentication Request (Open System) [ACK]
11:33:19 Authentication successful
11:33:19 Sending Association Request [ACK]
11:33:19 Got a deauthentication packet! (Waiting 3 seconds)

11:33:22 Sending Authentication Request (Open System)

11:33:24 Sending Authentication Request (Open System)

11:33:26 Sending Authentication Request (Open System) [ACK]
11:33:26 Authentication successful
11:33:26 Sending Association Request [ACK]
11:33:26 Got a deauthentication packet! (Waiting 5 seconds)

11:33:31 Sending Authentication Request (Open System)

11:33:33 Sending Authentication Request (Open System)

11:33:35 Sending Authentication Request (Open System) [ACK]
11:33:35 Authentication successful
11:33:35 Sending Association Request [ACK]
11:33:35 Association successful :-) (AID: 1)