Results 1 to 10 of 10

Thread: Problem booting back|Track 4

Hybrid View

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    84

    Unhappy Problem booting back|Track 4

    Hi all,

    I'm Just Happy For The Final release.

    I download it burn it but when i try to boot from CD I got This Message i take a Photo for it cause i'm lazy at writing it down



    hope it's Clear

    I don't know what cause this

    Thanks in advance.

  2. #2
    Just burned his ISO
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    14th & Arlington
    Posts
    4

    Default

    Possibly a corrupt download. Check MD5, mine was corrupt, currently re-downloading.

    Edit1: Actually the HTTP download was corrupt, I just redownloaded from torrent, MD5 checks out OK, currently installing.

    Edit2: Installed and up and running.

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    84

    Default

    u download it from torrent ?

    if so maybe the torrent file has problem

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    916

    Default

    In addition to what rxsync.. Checking the md5 is crucial no matter where you downloaded the image file from.

    There are many threads about issues with booting... these could also be an issue with burner/dvd reader drive, the disc (poor quality), etc. Burn at lower speeds, or use alternative hardware/methods.

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    84

    Default

    I will try to boot it from USB

    also i check MD5 for every file it's all right

    I think the problem from the DVD

  6. #6
    Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    57

    Default

    sometimes in downloading........make sure while downloading ur internet connection dont make a mess like a static or a lag something it will ruin ur downloding..........

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    84

    Default

    Quote Originally Posted by frezasaga View Post
    sometimes in downloading........make sure while downloading ur internet connection dont make a mess like a static or a lag something it will ruin ur downloding..........
    no it's not my connections

    it's my Stupid DVD Burner

    I'm posting from BackTrack 4 After I booted from USB

    every things is fine

  8. #8
    My life is this forum Barry's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    3,817

    Default

    Quote Originally Posted by Natty Dreed View Post
    no it's not my connections

    it's my Stupid DVD Burner

    I'm posting from BackTrack 4 After I booted from USB

    every things is fine
    I always burn at the slowest speed for dvd's.

  9. #9
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    84

    Default

    I burn it at 8x speed

  10. #10
    My life is this forum Barry's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    3,817

    Default

    Quote Originally Posted by Natty Dreed View Post
    I burn it at 8x speed
    Try 2X. That's as slow as I can get my burner.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •