Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 14 of 14

Thread: apt-get dist-upgrade issue

  1. #11
    Junior Member imported_soultaker666's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    73

    Default

    Quote Originally Posted by David911 View Post
    correct me if im wrong. but the firefox thing isnt new. it happened to me back with bt4 pre final. just restart the computer and it should work fine on start up.
    I have done this several times already and nothing. The only thing that changed was the updates. Also, the setup that I am using is dual boot with Win 7 and Backtrack 4 Pre. As it would appear I not to savvy with Linux therefore if anyone could point me in the right direction to get this fixed I would appreciate it. Thanks.
    The key to immortality is first living a life worth remembering.

  2. #12
    Just burned his ISO
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    8

    Default

    Restarting, Rebooting, Turn it off for 15mins then turn it back on....Non of that works. First thing I tried(many times)... finally had to reinstall BT4 and not update until this bug is fixed.

  3. #13
    Just burned his ISO
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    1

    Default

    Code:
     xulrunner-1.9 --register-global
    Should get firefox back after upgrade.

  4. #14
    Just burned his ISO
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    8

    Default

    I am talking about Backtrack 4 (pre) Final....Now I have install FINAL and now no more problems.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •