Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 15

Thread: NetworkManager MISSING???

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    4

    Exclamation NetworkManager MISSING???

    Hi i am just here as i have install bt4-pre final on a persistant usb but the problem is that when i run "/etc/init.d/NetworkManager start" command from console it says to me:

    /etc/init.d/NetworkManager start: No Such File Or Directory


    Does any1 know if network manager is installed and if it is how can i start it? thanks

  2. #2
    Moderator KMDave's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    2,281

    Default

    Thank god that this is the first thread at all about it.

    Just do a search on the forum. If that doesn't help search for wicd.
    Tiocfaidh ár lá

  3. #3

    Default

    U can't run NetworkManager .

    Now u can use for WiFi :

    /etc/init.d/wicd start

    But i have problem.After live install is done no more wicd. One more bug !

  4. #4
    Just burned his ISO
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    6

    Default

    Quote Originally Posted by anixan View Post
    Hi i am just here as i have install bt4-pre final on a persistant usb but the problem is that when i run "/etc/init.d/NetworkManager start" command from console it says to me:

    /etc/init.d/NetworkManager start: No Such File Or Directory


    Does any1 know if network manager is installed and if it is how can i start it? thanks

    /etc/initd./network start

    now start wicd.

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    45

    Default

    Quote Originally Posted by eek3hmm View Post
    /etc/initd./network start

    now start wicd.
    There is a typo

    Should read
    /etc/init.d/network start

  6. #6
    My life is this forum Barry's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    3,817

    Default

    Quote Originally Posted by aliosity View Post
    There is a typo

    Should read
    /etc/init.d/network start
    That was the moron filter. If they couldn't figure out the typo themselves they shouldn't be using backtrack.
    Of course, if you really wanted to have some fun, go to Wal-Mart late at night and ask the greeter if they could help you find trashbags, roll of carpet, rope, quicklime, clorox and a shovel. See if they give you any strange looks. --Streaker69

  7. #7

    Default

    Haha Barry .

    Learning is so hard sometimes for this people

  8. #8
    Very good friend of the forum Virchanza's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    863

    Default

    Am I the only one that uses Airodump and Iwconfig for all my wifi connection needs? Can't get better.
    Ask questions on the open forums, that way everybody benefits from the solution, and everybody can be corrected when they make mistakes. Don't send me private messages asking questions that should be asked on the open forums, I won't respond. I decline all "Friend Requests".

  9. #9

    Default

    Man for that they need some time.Like as,they start with basic tools.Only i don't know why they don't use search and manual.

  10. #10
    Just burned his ISO
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    4

    Exclamation

    my bad guys i sorted it now although wicd does not seem to want to connect to my network. I have a WEP key on the network and have entered that in the advanced settings and selected "WEP (passphrase)" but it doesnt connect, any1 know why or got same issue? thanks

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •