Results 1 to 3 of 3

Thread: Metasploit IE7 memory corruption module

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    3

    Default Metasploit IE7 memory corruption module

    Hi guys, just been doing a bit of testing with metasploit between my two laptops there both setup on a wan. using the ie7 browser memory corruption module and everything things to work great when both are connected to the same wan. however when there on different connections and i click the exploit link in the browser it says sending memory corruption to ip address and nothing else seems to happen. the stager does not start and im just wondering if anyone know why this would be? i have all my ports open to send the reverse shell back to me? thanks

  2. #2
    Super Moderator Archangel-Amael's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Somewhere
    Posts
    8,012

    Default

    Please post in the correct section and use sensible descriptive titles in your threads. Those are just two of the rules you agreed to.
    Thanks.
    To be successful here you should read all of the following.
    ForumRules
    ForumFAQ
    If you are new to Back|Track
    Back|Track Wiki
    Failure to do so will probably get your threads deleted or worse.

  3. #3
    Very good friend of the forum Virchanza's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    863

    Default

    Quote Originally Posted by jake2891 View Post
    Hi guys, just been doing a bit of testing with metasploit between my two laptops there both setup on a wan.
    Do you mean LAN?

    LAN = Local Area Network (used to refer to a group of computers that are all connected into the same hub)

    WAN = Wide Area Network (used to refer to the network that resides on the opposite side of your LAN's default gateway)

    using the ie7 browser memory corruption module and everything things to work great when both are connected to the same wan.
    I think you mean LAN.

    however when there on different connections and i click the exploit link in the browser it says sending memory corruption to ip address and nothing else seems to happen.
    Are you attacking a computer from across the Internet? If so, then there could be some filtering going on, maybe one of your ISP's is blocking what it deems to be dangerous traffic (e.g. you might find that an ISP will drop incoming packets that have a destination port of 445).

    the stager does not start and im just wondering if anyone know why this would be? i have all my ports open to send the reverse shell back to me? thanks
    Sounds like packets are getting dropped somewhere, or perhaps the target computer's firewall won't respond to a computer that isn't on the same LAN.
    Ask questions on the open forums, that way everybody benefits from the solution, and everybody can be corrected when they make mistakes. Don't send me private messages asking questions that should be asked on the open forums, I won't respond. I decline all "Friend Requests".

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •