Results 1 to 2 of 2

Thread: Konqueror's a bit messed up

  1. #1
    Very good friend of the forum Virchanza's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    863

    Default Konqueror's a bit messed up

    Anyone else noticed weird things going on in Konqueror? Here's a few I've noticed:

    * When you go to Storage Devices, it's blank until you hit Reload
    * When you click the toolbar icon to change the view (e.g. change from Large Icons to List View), nothing happens, the menu doesn't drop down.
    Ask questions on the open forums, that way everybody benefits from the solution, and everybody can be corrected when they make mistakes. Don't send me private messages asking questions that should be asked on the open forums, I won't respond. I decline all "Friend Requests".

  2. #2
    Super Moderator Archangel-Amael's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Somewhere
    Posts
    8,012

    Default

    Quote Originally Posted by Virchanza View Post
    Anyone else noticed weird things going on in Konqueror? Here's a few I've noticed:

    * When you go to Storage Devices, it's blank until you hit Reload
    * When you click the toolbar icon to change the view (e.g. change from Large Icons to List View), nothing happens, the menu doesn't drop down.
    Virchanza didn't you make a post detailing how to correct the "reload" issue? If not I apologize but I thought you did.
    As for the other one I did not notice it, but I will look into it.

    EDIT: Issue number two above.
    I had no problems on my server or usb editions to change the views.
    View> View Mode> All of them worked as expected.

    Anyone else having problems?


    EDIT: Virchanza after looking at your post a bit more and messing around I see what you are talking about.
    Indeed this is a bug in konqueror. But there is a fix for it.
    So the following links show more information about it. No need to duplicate what is already recorded.
    The Bug report:
    https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+s...ase/+bug/43949

    Ubuntu Forums Fix:
    http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=190258

    If you can test this great.
    I will try it a bit later this evening when if I get the chance.
    To be successful here you should read all of the following.
    ForumRules
    ForumFAQ
    If you are new to Back|Track
    Back|Track Wiki
    Failure to do so will probably get your threads deleted or worse.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •