Results 1 to 4 of 4

Thread: little to no data....

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    1

    Default little to no data....

    when i am gathering data packets it seems to go horribly slow for some reason... i am talking maybe 300 in a 6 hour period. any idea why? besides this everything seems to be running smooth,

    cheers,

  2. #2
    Developer balding_parrot's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,399

    Default

    Quote Originally Posted by bfly03 View Post
    when i am gathering data packets it seems to go horribly slow for some reason... i am talking maybe 300 in a 6 hour period. any idea why? besides this everything seems to be running smooth,

    cheers,
    I think your thread title reflects the type of answer you can expect to get with little or no data to go on.

  3. #3
    Junior Member Sniffing4Prison's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    26

    Default

    Quote Originally Posted by bfly03 View Post
    when i am gathering data packets it seems to go horribly slow for some reason... i am talking maybe 300 in a 6 hour period. any idea why? besides this everything seems to be running smooth,

    cheers,
    Are you talking about Initialization Vectors?

  4. #4
    Very good friend of the forum hhmatt's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    660

    Default

    Quote Originally Posted by balding_parrot View Post
    I think your thread title reflects the type of answer you can expect to get with little or no data to go on.
    What?!? You mean we don't have psychic abilities? <puts on tinfoil hat>

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •