Results 1 to 2 of 2

Thread: i need help with NAT in VMware

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    3

    Default i need help with NAT in VMware

    hey, thanks in advance
    i am running VMware on win 7 and BT4 as my vm.
    i cant get the networking working right so i can use firefox or the network.
    ive tried using other peoples advices and nothing is working.
    my setting is set to NAT
    what do i do?? even :ifconfig turns up with nothing

    edit

    sudo /ect/init.d/networking start << doesnt work either

  2. #2
    Super Moderator lupin's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    2,943

    Default

    Quote Originally Posted by bigmatt267 View Post
    hey, thanks in advance
    i am running VMware on win 7 and BT4 as my vm.
    i cant get the networking working right so i can use firefox or the network.
    ive tried using other peoples advices and nothing is working.
    my setting is set to NAT
    what do i do?? even :ifconfig turns up with nothing
    By default configuring VMware NAT for a guests interface will enable the inbuilt DHCP server and take care of all of the details of sending traffic to and from the guest system to outside networks. So assuming you havent changed from the defaults in VMWare, AND your Windows 7 system has networking configured properly and doesnt have a firewall blocking your VMWare traffic, the most likely reason for this problem is that you haven't configured networking in BackTrack. Search the forums and Google for information on this.
    Capitalisation is important. It's the difference between "Helping your brother Jack off a horse" and "Helping your brother jack off a horse".

    The Forum Rules, Forum FAQ and the BackTrack Wiki... learn them, love them, live them.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •