Results 1 to 2 of 2

Thread: BeEF Zombies

Hybrid View

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    9

    Default

    I am having an issue using the latest version of BeEF. I have set the alert dialogue to autorun and the logs are showing the different IPs as connected. Also, the alert dialogue box is being displayed on the victims. However, they never show up as a Zombie. I know it takes some time to be displayed, but waiting up to five minutes and still no zombies. I am testing using mutillidae on a windows XP SP2 VM and backtrack 4 pre-final running the latest version of BeEF. I have tried IE 6 as well as various versions of FireFox. I do not have any add-ons like no script installed and javascript is enabled on both browsers. Any idea why the Zombies section is not being populated?

    Nevermind, I was too quick to post. Turned off autorun and now the zombies are showing up.

  2. #2
    Super Moderator Archangel-Amael's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Somewhere
    Posts
    8,012

    Default

    Edit your posts using the Edit button located at the bottom right hand side of said post.
    Re-read the rules that you agreed to when you signed up.
    This is your one and only warning.
    To be successful here you should read all of the following.
    ForumRules
    ForumFAQ
    If you are new to Back|Track
    Back|Track Wiki
    Failure to do so will probably get your threads deleted or worse.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •