Hello every one
I have a vaio sz770 nc . that has a Geforce 8400M GS .
i want use that for cuda and WPA cracking
I install backtrack 4 pre final . I first use nvidia-driver but it fails and get a error dpkg return code 01 and these errors are shown :
"
ckage nvidia-driver is not configured yet.
cuda-sdk depends on cuda-toolkit; however:
Package cuda-toolkit is not configured yet.
dpkg: error processing cuda-sdk (--configure):
dependency problems - leaving unconfigured
dpkg: dependency problems prevent configuration of gpu-md5-crack:
gpu-md5-crack depends on cuda-toolkit; however:
Package cuda-toolkit is not configured yet.
gpu-md5-crack depends on cuda-sdk; however:
Package cuda-sdk is not configured yet.
dpkg: error processing gpu-md5-crack (--configure):
dependency problems - leaving unconfigured
Errors were encountered while processing:
nvidia-driver
cpyrit-cuda
cuda-multiforcer
cuda-toolkit
cuda-sdk
gpu-md5-crack
"
( i use that after deactiving x server)
then i use envyng . but that failed too !
after that , i use nvidia installer that i download from nvidia site . i install that but show failed error .
when i start the backtrack in boot there comes a message that is installing nvidia but finally that failed . and when i use startx first Nvidia logo appear . but there is no information in /etc/X11/xorg.conf

thanks very much
sorry for weak english

hi
the problem is solved . i say the solution for every one that want to know .
because in Backtrack 4 prefinal you commonly are from another user . when you write sudo apt-get install nvidia-driver . a xorg.conf.new is created in /user/home directory but the apt-get ! search in /root/ !!!!
then you run the apt-get . then copy xorg.conf.new to /root/ directory and again run the apt-get install nvidia-driver . that's too simple
bye