Results 1 to 5 of 5

Thread: mitm with etter cap redirecting to beef

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    26

    Question mitm with etter cap redirecting to beef

    hmm keep getting error messages when I try to submit my actual post yet it accepts this just fine...

  2. #2
    My life is this forum Snayler's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    1,418

    Default

    Quote Originally Posted by crooks View Post
    hmm keep getting error messages when I try to submit my actual post yet it accepts this just fine...
    If you send me a PM with your post, I can try to quote and post it.

  3. #3
    Super Moderator Archangel-Amael's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Somewhere
    Posts
    8,012

    Default

    Quote Originally Posted by crooks View Post
    hmm keep getting error messages when I try to submit my actual post yet it accepts this just fine...
    I looked at your account and it looks ok to me.
    Send me a PM with the error info and what it is you wanted posted so I can help you out.
    To be successful here you should read all of the following.
    ForumRules
    ForumFAQ
    If you are new to Back|Track
    Back|Track Wiki
    Failure to do so will probably get your threads deleted or worse.

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    26

    Default

    It blocks that as well... Wonder if it has something to do with the Code tags? /shug

    Anyways here's a pastebin to my OP

    pastebin - collaborative debugging tool

  5. #5
    Just burned his ISO
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    15

    Default

    i am having similar problems it just says filter ran if i run any of my own ettercap preloaded filters but it doesnt filter anything..............

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •