Results 1 to 6 of 6

Thread: BackTrack 4 whit gnome-desktop

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    5

    Default BackTrack 4 whit gnome-desktop

    hi guys... i do a fresh install BT4 pre-release on my HDD, and work all fine...
    i dont like kde, and now BT is bassed on ubuntu/debian.. i try to install gnome-desktop...

    just open a console and put there: apt-get install ubuntu-desktop

    reset, and start GDM (configure)

    and all that! BT4-pre, works fine! with gnome... all script and tools, works fine from console

    but... the problem is... how converter or export the items KDEmenu, to gnomemenu.

    yea... the BackTrack menu included in KDE.. in gnome is gone...

    anyone have idea?

  2. #2
    Jenkem Addict imported_wyze's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    1,543

    Default

    I don't believe there is an automagical way to do it.

    See http://forums.remote-exploit.org/bt4...e-edition.html
    dd if=/dev/swc666 of=/dev/wyze

  3. #3
    Just burned his ISO
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    5

    Default

    thanks for answer me, and share this link.
    I tried to do, what it says there, but does not work for me, maybe because the example is in BT4 Beta, I am using the Pre-release.

    And some applications have changed, from the last build

  4. #4
    Super Moderator Archangel-Amael's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Somewhere
    Posts
    8,012

    Default

    Quote Originally Posted by k0zintheshell View Post
    thanks for answer me, and share this link.
    I tried to do, what it says there, but does not work for me, maybe because the example is in BT4 Beta, I am using the Pre-release.

    And some applications have changed, from the last build
    Disregard bad info.
    To be successful here you should read all of the following.
    ForumRules
    ForumFAQ
    If you are new to Back|Track
    Back|Track Wiki
    Failure to do so will probably get your threads deleted or worse.

  5. #5
    My life is this forum Snayler's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    1,418

    Default

    Quote Originally Posted by archangel.amael View Post
    Upgrade to the beta release, then you can follow the tutorial posted by wyze.
    It's hardly an upgrade...
    Maybe a downgrade?

  6. #6
    Super Moderator Archangel-Amael's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Somewhere
    Posts
    8,012

    Default

    Quote Originally Posted by Snayler View Post
    It's hardly an upgrade...
    Maybe a downgrade?
    Well you caught me on that one.
    I read it backwards. Must be the lack of coffee. Yeah that's it!
    To be successful here you should read all of the following.
    ForumRules
    ForumFAQ
    If you are new to Back|Track
    Back|Track Wiki
    Failure to do so will probably get your threads deleted or worse.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •