Results 1 to 5 of 5

Thread: Linksys WUSB600N Wireless "Master" Mode not working

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    2

    Default Linksys WUSB600N Wireless "Master" Mode not working

    Hi Everyone,

    I have a Linksys WUSB600N wireless card which is working fine with back track in order to sniff traffic etc on the wireless.

    When using Airsnarf, I need to be able to put this card into Master mode as such

    iwconfig ra0 mode Master
    To be able to use this card and the backtrack installation as a wireless access point.
    When I go to put the ra0 card into Master mode, it get the following error
    Error for wireless request "Set Mode" (8B06) :
    SET failed on device ra0 ; Invalid argument.

    If anyone can help, that would be great.

    TommyTheD0n

  2. #2
    Mabo81
    Guest

    Default

    Hi!

    It's still working this card ? I'm not able to install it do you have an " how-to " ?

    Cheers


  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    81

    Default

    Try using:
    Code:
    ifconfig device down
    iwconfig device mode master
    ifconfig device up
    With device being the device going to be used.

  4. #4
    Mabo81
    Guest

    Default

    not this sorry but to configure this stick

  5. #5
    Just burned his ISO
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    2

    Default

    I tried the iwconfig etc and this did not work.

    ANy more ideas?
    Thanks and sorry for the delay.

    Tommy

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •