hi! after the last updates dhcpd3 has a problem starting.

it appears on startup and even when i restart it the problem still remains! for example when i start airsnarf (which btw doesn't work properly - is it because of dhcpd3?) this is the output:
Code:
root@k0niek-laptop:/pentest/wireless/airsnarf# ./airsnarf
Airsnarf - A rogue AP setup utility.
0.2
The Shmoo Group
------------------------------------
Creating dhcpd.conf...Done.
Building the captive portal...chmod: cannot access `/var/www/cgi-bin/*': Not a directory
Done.
Setting the wireless parameters...Error for wireless request "Set Mode" (8B06) :
    SET failed on device wlan0 ; Invalid argument.
Done.
Setting the ip address and default route...Done.
Stopping DHCP server: dhcpd3 failed!
Starting DHCP server: dhcpd3* check syslog for diagnostics.
 failed!
Restarting web server: apache2apache2: Could not reliably determine the server's fully qualified domain name, using 127.0.1.1 for ServerName
apache2: Could not reliably determine the server's fully qualified domain name, using 127.0.1.1 for ServerName
(98)Address already in use: make_sock: could not bind to address 0.0.0.0:80
no listening sockets available, shutting down
Unable to open logs
 failed!
Restarting Mail Transport Agent (MTA): sendmail
Setting up firewall to redirect DNS...Done.
Starting local DNS resolver...

Creating TCP socket 0#53 - done.
Creating UDP socket 0#53 - done.
Waiting for connections...
sendmail also takes more than a minute to start but if you edit /etc/hosts to

Code:
127.0.0.1       localhost
127.0.1.1       k0niek-laptop.local k0niek-laptop

# The following lines are desirable for IPv6 capable hosts
::1     ip6-localhost ip6-loopback
fe00::0 ip6-localnet
ff00::0 ip6-mcastprefix
ff02::1 ip6-allnodes
ff02::2 ip6-allrouters
ff02::3 ip6-allhosts
and of course change k0niek-laptop to your local domain things will work much much faster.