Results 1 to 5 of 5

Thread: Atheros AR5BXB63 injection don't work....why?

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    8

    Unhappy Atheros AR5BXB63 injection don't work....why?

    Hi,
    I try to crack my wep network, i have a Atheros AR5BXB63 wifi card.
    If no client is connected the ivs not arrive, but if i type the command aireplay-ng "device" it say Injection is working!!!
    why injection don't working?
    How do I fix?

    please answer me

    thank you

  2. #2
    prowl3r
    Guest

    Default

    Injection is working. Search for attacks with no clients connected. I strongly suggest that you to read the aircrack-ng suite documentation before trying it.

  3. #3
    Just burned his ISO
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    8

    Default

    Quote Originally Posted by prowl3r View Post
    Injection is working. Search for attacks with no clients connected. I strongly suggest that you to read the aircrack-ng suite documentation before trying it.
    Can you post the link of this documentations please?
    I am italian and search documentation in the threads is very hard....
    thank you

  4. #4
    prowl3r
    Guest

    Default

    omg

    Sure, just sit and relax. Don't get tired.

    Let me google that for you

    Should I bring you a cup of coffee? ... some biscuits?

  5. #5
    Just burned his ISO
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    8

    Default

    Quote Originally Posted by prowl3r View Post
    omg

    Sure, just sit and relax. Don't get tired.

    Should I bring you a cup of coffee? ... some biscuits?
    sorry i think that you have a pdf file or more

    thank you for the help

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •