Results 1 to 5 of 5

Thread: Dell laptop that works-

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    20

    Default Dell laptop that works-

    It boots fine - and ran all programs that i tried
    I booted on usb with the .iso on it.

    Dell latitude e6400:

    Running windows xp sp3
    Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU
    T9550 @ 2.66GHz
    1.57 GHZ, 3.48 Gb of RAM

    Network card - Intel(R) WiFi Link 5300 AGN
    Works for injection and moniter mode BUT has this error:
    (which may cause you troubles but it works fine for me)

    "Found 1 processes that could cause trouble.
    If airodump-ng, aireplay-ng or airtun-ng stops working after
    a short period of time, you may want to kill (some of) them!
    -e
    PID Name
    4287 knetworkmanager"

    I ran airodump for a few hours and it worked fine. Hope this helps
    ---- ____........../''\.....__...____
    ----/___../\../.../__\...|_.../___
    ----___/ /..\/.../......\.|__..___/

  2. #2
    Senior Member streaker69's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Virginville, BlueBall, Bird In Hand, Intercourse, Paradise, PA
    Posts
    3,535

    Default

    Quote Originally Posted by snaes View Post
    It boots fine - i have yet to test multiple functoins.
    I booted on usb with the .iso on it.

    Dell latitude e6400:

    Running windows xp sp3
    Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU
    T9550 @ 2.66GHz
    1.57 GHZ, 3.48 Gb of RAM

    Network card - (I HAVENT TESTED) - i hope it works
    Intel(R) WiFi Link 5300 AGN
    How can you declare it working when you haven't even really tested it yet. All you did was boot the ISO, but you can't even be sure if anything else works. This thread was probably a little premature.
    A third party security audit is the IT equivalent of a colonoscopy. It's long, intrusive, very uncomfortable, and when it's done, you'll have seen things you really didn't want to see, and you'll never forget that you've had one.

  3. #3

    Default

    This thread was probably a little premature
    totally agreed with that
    www.myownremote.blogspot.com

  4. #4
    Member
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    The Netherlands
    Posts
    267

    Default

    Plus the title isn't very descriptive, the RAM amount is the one reported by winXP, and the processor speed is with speedstep enabled.

    Seriously, try telling us if the wifi works (injection), what you have to do to get X working, etc.

  5. #5
    Just burned his ISO
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    20

    Default

    .......you are welcome........
    ---- ____........../''\.....__...____
    ----/___../\../.../__\...|_.../___
    ----___/ /..\/.../......\.|__..___/

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •