Results 1 to 6 of 6

Thread: I Get Erorrno(111)-Unable to connect to x server

Hybrid View

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    14

    Question I Get Erorrno(111)-Unable to connect to x server

    Hello

    i just downloaded (BT4 pre final) and i tried to start the ISO image in Microsoft virtual PC 2004 , but i had error number 111 which said after i typed startx

    Unable to connect to x server

    and this is the picture of the error

    hxxp://img19.imageshack.us/img19/4797/39206086.jpg

    note:my monitor is (Flatron ez t730s) LG

    hope you can help me

    thanks

  2. #2
    Member
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    The new forums
    Posts
    462

    Default

    Quote Originally Posted by memo2009 View Post
    Hello

    i just downloaded (BT4 pre final) and i tried to start the ISO image in Microsoft virtual PC 2004 , but i had error number 111 which said after i typed startx

    Unable to connect to x server

    and this is the picture of the error

    hxxp://img19.imageshack.us/img19/4797/39206086.jpg

    note:my monitor is (Flatron ez t730s) LG

    hope you can help me

    thanks
    Try running fixvesa then startx.

  3. #3
    Just burned his ISO
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    14

    Default

    Quote Originally Posted by Lincoln View Post
    Try running fixvesa then startx.
    thank you for the quick answer,now i can enter to the desktop but the mouse doesn't move but the keyboard is OK ,any suggestions ?

  4. #4
    Member
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    The new forums
    Posts
    462

    Default

    Quote Originally Posted by memo2009 View Post
    thank you for the quick answer,now i can enter to the desktop but the mouse doesn't move but the keyboard is OK ,any suggestions ?
    You can try this: https://help.ubuntu.com/community/Ho...alPC2004#Mouse

  5. #5
    Just burned his ISO
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    14

    Default

    Quote Originally Posted by Lincoln View Post
    You can try this: htxps://help.ubuntu.com/community/HowToConfigureUbuntuForMicrosoftVirtualPC2004#Mous e
    hi again,i tried to fix the problem with Microsoft virtual PC but i couldn't , so i downloaded Sun Virtual Box like the site you sent me it's link said and it's working now,but I'm expecting more problems in the next days , let's see

    thank you for your time ,regards

  6. #6
    Just burned his ISO
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    1

    Default Thanks

    Thanks command fixvesa work for me.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •