Results 1 to 4 of 4

Thread: Fatal server error! Please help me =)

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    1

    Cool Fatal server error! Please help me =)

    Hello,

    Ive made an Live cd on my 8Gb usb stick. now it runs backtrack install screen and i select the "Default" option

    If i try using the command "startX" then it give me the following error:

    Fatal Server error
    No screens found
    giving up.
    Xinit: connection refused (errno 111):unable to connecto to X server
    Xinit: No such process (errno 3): Server error.

    i downloaded the newest backtrack 4 final release and installed Unitbooter

    Can you please help me to fix this so i can go run backtrack ?..

    Thank you very much.;

    FinalJ

  2. #2
    Just burned his ISO batbout's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    22

    Default Re: Fatal server error! Please help me =)

    you are posting your request in the wrong place,
    anyways

    it seems that there is a misconfiguration in your X server

    when you boot up with back track, instead of typing startx to use the graphical mode

    try to find your graphic card by typing this command

    Code:
    lspci | grep "VGA"
    this should return a rsult like this :

    Code:
    01:00.0 VGA compatible controller: nVidia Corporation GeForce 8800 GT (rev a2)
    and it depends on your graphic card

    then try to find a linux driver for your graphic card and install it, then try to configure your /etc/X11/xorg.conf file

  3. #3
    Just burned his ISO
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    23

    Default Re: Fatal server error! Please help me =)

    Do you realize you posted your question in the videos secion?

  4. #4
    Just burned his ISO
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    9

    Default Re: Fatal server error! Please help me =)

    list here the end of your "/var/log/Xorg.0.log" , to show your trouble error.

Similar Threads

  1. fatal server error: no screens found on a Dell Studio 15
    By Kms1974 in forum Beginners Forum
    Replies: 5
    Last Post: 12-01-2010, 04:21 PM
  2. Fatal error occurred - BT3 data not found
    By etreal in forum Beginners Forum
    Replies: 3
    Last Post: 02-15-2010, 07:07 PM
  3. Fatal server error
    By gbiafora in forum Beginners Forum
    Replies: 4
    Last Post: 02-08-2010, 05:38 PM
  4. Metasploit Framework - Server Started - No Server Started
    By mcurran in forum Beginners Forum
    Replies: 1
    Last Post: 02-07-2010, 01:11 AM
  5. Replies: 5
    Last Post: 01-18-2010, 09:23 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •