Results 1 to 6 of 6

Thread: Login problems in BT4

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    1

    Default Login problems in BT4

    Hi Guys,

    Appreciate if I can get some helping hand here.

    I am on the way installing BT4 into my workstation, but when come to login, i use the default username as "root" and password as "toor", but even i had tried it a few times, the system ended up with "login incorrect"...

    May i ask if there are any other default login credential for BT4 ?

    Thx a Million !!!

  2. #2
    Just burned his ISO
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    2

    Default

    Did you use the install.sh script on the live cd to install? If you did, you need to login with the user that you created during that process, open a term and type "sudo su" to set the root password.

  3. #3
    Just burned his ISO
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    3

    Default

    Have seen this type of post around a lot recently.

    Using search might help.

  4. #4

    Default

    So, did you install it? Cause last time I checked, I think BT4 PF Live CD is passwordless or atleast it happened to me, now if you did install it, then there is such user but no password, try passwd root or add yourself to the sudoers (will not explain, use search)
    :cool:
    :cool:
    Alienware M17x - Intel Core 2 Quad Extreme QX9300
    Dual Nvidia GeForce GTX 280M GPUs
    8GB DDR3-1333 RAM
    Dual 500GB
    :cool:
    :cool:

  5. #5
    My life is this forum Barry's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    3,817

    Default

    Quote Originally Posted by athacks View Post
    So, did you install it? Cause last time I checked, I think BT4 PF Live CD is passwordless or atleast it happened to me, now if you did install it, then there is such user but no password, try passwd root or add yourself to the sudoers (will not explain, use search)
    The prefinal installer doesn't allow root login until you give root a password.

  6. #6

    Default

    Quote Originally Posted by Barry View Post
    The prefinal installer doesn't allow root login until you give root a password.
    As I said, I managed to get in without passwords @ live cd, but after installation

    it did asked for it (yeah I knuw, obvious)
    :cool:
    :cool:
    Alienware M17x - Intel Core 2 Quad Extreme QX9300
    Dual Nvidia GeForce GTX 280M GPUs
    8GB DDR3-1333 RAM
    Dual 500GB
    :cool:
    :cool:

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •