Results 1 to 5 of 5

Thread: wicd problem

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    1

    Default wicd problem

    I got Intel® PRO/Wireless 3945 wireless card and it works fine with BT 4 but i always have to wait around 15-30 minutes until (after a lot of icon clicking) wicd final starts and im able to connect to my wireless network.
    Is there a way to let this programm start faster ?
    (I got a Lenovo 3000 N200)

  2. #2
    prowl3r
    Guest

  3. #3

    Default

    Ummm , specs ?

    A lot of icon clicking makes it slower, allow a bit after startup so it finished a bit clearly :P
    :cool:
    :cool:
    Alienware M17x - Intel Core 2 Quad Extreme QX9300
    Dual Nvidia GeForce GTX 280M GPUs
    8GB DDR3-1333 RAM
    Dual 500GB
    :cool:
    :cool:

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    26

    Default

    Try pressing Alt+F2 and typing wicd in the run dialog box. Then click the wicd icon. That seems to work for me. I've never figured out why this works but it does.

  5. #5
    My life is this forum Snayler's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    1,418

    Default

    Quote Originally Posted by crooks View Post
    Try pressing Alt+F2 and typing wicd in the run dialog box. Then click the wicd icon. That seems to work for me. I've never figured out why this works but it does.
    I've tested this, it seems that running wicd restarts it (my network connection went down when i did it)
    Also, pressing ALT+F2 or writing directly to the text box in the task manager (or in the shell, although the text box is a faster shortcut) is the same thing.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •