Results 1 to 4 of 4

Thread: Atheros AR928x

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    2

    Red face Atheros AR928x

    Hello all.

    Maybe I'm a bit of a newbie... sorry for that. When I run iwconfig, I get:

    lo : no wireless interface installed
    eth0 : no wireless interface installed

    My wifi card is an Atheros AR928x. I think I need to find a way to start it (looks like it's down at the moment) and make sure I have the right drivers.

    Thanks for your help !

    Denis

  2. #2
    Moderator KMDave's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    2,281

    Default

    Just because you don't get it to work this thread does not belong into the NON working hardware section.

    If you'd have bothered to search the forums you prolly wouldn't have asked.
    Tiocfaidh ár lá

  3. #3
    Just burned his ISO
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    2

    Default

    Thank you... Ok, wrong forum, my fault... But I DID search the forums, the tutorials and the internet, and found nothing useful.

    Best regards,

    Denis

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    78

    Default

    Hi,
    h x x p://linuxwireless.org/en/users/Drivers
    [COLOR="RoyalBlue"][SIZE="2"]Nought's had, all's spent, ... Where our desire is got without content
    [/COLOR][/SIZE]

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •