Results 1 to 2 of 2

Thread: Problem with the network [ra0 interface]

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    20

    Exclamation Problem with the network [ra0 interface]

    I have this problem:
    I cant connect to the netowrk using the gui, I used the console , see this:
    Code:
    root@bt:~# start-network
    Starting Network connection manager: wicd.
    root@bt:~# iwconfig ra0 essid WLAN25D518
    root@bt:~# iwconfig ra0 key wep pass of 128 bits, the pass like this 413034137513934443344373347
    root@bt:~# dhclient ra0
    There is already a pid file /var/run/dhclient.pid with pid 8080
    killed old client process, removed PID file
    Internet Systems Consortium DHCP Client V3.1.1
    Copyright 2004-2008 Internet Systems Consortium.
    All rights reserved.
    For info, please visit isc.org/sw/dhcp/
    
    Listening on LPF/ra0/00:0d:f0:6a:e6:56
    Sending on   LPF/ra0/00:0d:f0:6a:e6:56
    Sending on   Socket/fallback
    DHCPDISCOVER on ra0 to 255.255.255.255 port 67 interval 8
    DHCPDISCOVER on ra0 to 255.255.255.255 port 67 interval 8
    DHCPDISCOVER on ra0 to 255.255.255.255 port 67 interval 15
    DHCPDISCOVER on ra0 to 255.255.255.255 port 67 interval 19
    DHCPDISCOVER on ra0 to 255.255.255.255 port 67 interval 11
    No DHCPOFFERS received.
    No working leases in persistent database - sleeping.
    I think the problem is teh pass, what is ascii or hexadecimal?

    Regards
    PD: Help-me please!!!

  2. #2
    Member
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    /dev/null
    Posts
    455

    Default

    Quote Originally Posted by Debci View Post
    I think the problem is teh pass, what is ascii or hexadecimal?
    Google is your cheerful friend... And wikipedia too... Since you know that now, a little bit of willpower and in a couple of minutes you'll be able to answer by yourself...

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •