Results 1 to 6 of 6

Thread: cannot access my storage meda..

  1. #1
    CD-4+
    Guest

    Default cannot access my storage meda..

    hello every one.. i today installed backtrack 4 on my hard disk.First time after installing and booting i was able to access my storage file (system:/media). But after that either i see the various media but cannot enter to access the data inside those or i get no items in the system:/media..Wat happened suddenly. pls help

    regards
    CD-4+

  2. #2
    Super Moderator Archangel-Amael's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Somewhere
    Posts
    8,012

    Default

    Quote Originally Posted by CD-4+ View Post
    hello every one.. i today installed backtrack 4 on my hard disk.First time after installing and booting i was able to access my storage file (system:/media). But after that either i see the various media but cannot enter to access the data inside those or i get no items in the system:/media..Wat happened suddenly. pls help

    regards
    CD-4+
    Hit the refresh button, I believe it is also f5 on the keyboard. It should show up then.
    To be successful here you should read all of the following.
    ForumRules
    ForumFAQ
    If you are new to Back|Track
    Back|Track Wiki
    Failure to do so will probably get your threads deleted or worse.

  3. #3
    CD-4+
    Guest

    Default

    Thanks archangel for the suggestion. I tried that before but wasn't working.. but now when i started my desktop it has worked.. thanks for ur help :-)

  4. #4
    Super Moderator Archangel-Amael's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Somewhere
    Posts
    8,012

    Default

    Quote Originally Posted by CD-4+ View Post
    Thanks archangel for the suggestion. I tried that before but wasn't working.. but now when i started my desktop it has worked.. thanks for ur help :-)
    You are welcome .
    To be successful here you should read all of the following.
    ForumRules
    ForumFAQ
    If you are new to Back|Track
    Back|Track Wiki
    Failure to do so will probably get your threads deleted or worse.

  5. #5

    Default

    Sometimes I cant get F5 to work, so I refresh the drives on Wine, and recheck with F5 on Konqueror, and ti shows :P
    :cool:
    :cool:
    Alienware M17x - Intel Core 2 Quad Extreme QX9300
    Dual Nvidia GeForce GTX 280M GPUs
    8GB DDR3-1333 RAM
    Dual 500GB
    :cool:
    :cool:

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    76

    Default

    sometimes it hapens to me I'll just go to system partition editor and do some refresh from there or just unplugg and re-plug it again!!!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •