Results 1 to 3 of 3

Thread: Aireplay-ng Does not get any ARP requests?

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    9

    Default Aireplay-ng Does not get any ARP requests?

    I'm having a problem with airplay-ng. These are the steps listed below.

    Downloaded a WPA_supplicant conf file. I edited the ESSID to ZIJIN.
    sudo WPA_SUPPLICANT -c/root/wpa_supplicant.conf -Dwext -iwlan0 -dd
    I get this:
    STATE:ASSOCIATED ->COMPLETED
    RTA_NEWLINK, IFLA_FRAME: INTERFACE WLAN0 ADDED

    I then open a new konsole tab:

    airmon-ng stop wlan0
    ifconfig wlan0 down
    macchanger --mac 00:11:22:33:44:55 wlan0
    airmon-ng start wlan0

    I already know my own router mac address, so i jump to:

    airodump-ng -c 11 -w data --bssid 00:22:44:11:22:66 wlan0

    Here's my problem:

    aireplay-ng -1 0 -a 00:22:44:11:22:66 -h 00:11:22:33:44:55 -e ZIJIN wlan0

    I get:

    Waiting for beacon frame: BSSID ..... on channel 11

    Sending authentication request (Open System) ACK (5 times)
    Authentication Successful
    Sending Association request

    Sending authentication request (Open System) (Once)
    Got a deauthentication packet: (Waiting 3 seconds)

    Sending authentication request (Open System) (20 or so times)

    Sending authentication request (Open System)
    Attack was unsuccessful

    I then test injection:
    aireplay-ng -9 wlan0

    I get:
    Injection working!
    Found 3 APs

    Judy
    Power -85
    16/30 53%

    ZIJIN (I'm in the same room)
    Power -25
    18/30 60%

    Bushmills
    Power -67.50
    12/30 40%

    So I try aireplay-ng anyways:
    aireplay-ng -3 -b 00:22:44:11:22:33 -h 00:11:22:33:44:55 wlan0

    I get:
    For information, no action required, using gettimeofday() instead of dev/rtc
    Waiting for beacon frame (BSSID) on channel 11
    Saving ARP requests to sdafasdf.cap
    Read 132334 packets (Got 0 ARP requests and 0 ACKS) sent 0 packets

    I then try aircrack-ng:
    aircrack-ng data-03.cap

    I get tested 151849 keys (have 39 ivs)
    Failed: Next try with 5000 ivs

    Injection doesn't work, I'm using backtrack 4 beta, Intel 5100 and drivers iwlagn

  2. #2
    imported_-$p!c3-
    Guest

    Default

    Greetings to you, zijin_cheng!
    It seems that you've put some effort into your post in order to get some real help here. Would you please tell me which wifi hardware you use?
    And with all respect to Backtrack... do you JUST use the LiveCD or do you have other Operating Systems installed as well?

    Tell us something about you, boy...

  3. #3
    Just burned his ISO
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    9

    Default

    I have an Intel Wifi link 5100 and I have windows vista 64 bit installed in my whole 320gb hd (nfts i think) and i am booting backtrack 4 beta from a usb stick without persistent changes. the only os i have installed on hd is vista.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •