Results 1 to 5 of 5

Thread: WiFi should work , but doesn't even show up : HELP !

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    2

    Default WiFi should work , but doesn't even show up : HELP !

    Hey guys,

    I got an intel 5100 , the card should work but it doesn't
    Atleast : 'normal internet' should work , because the drivers are included

    I've tried so hard , but if I do a iwconfig command , it shows lo and eth0 , but both say : 'no wireless extensions'

    I am CLUELESS , people say it works , but it doesn't show up :s

    So eh , do I have to enable the driver or something? I know it is there ...

    Please help this noob!

    Thanks in advance ,
    Lilspanyol

  2. #2
    Super Moderator lupin's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    2,943

    Default Re: WiFi should work , but doesn't even show up : HELP !

    How you started the networking service and configured your wireless card using something like wicd?

    Start networking:
    /etc/init.d/networking start
    Start wicd
    /etc/init.d/wicd start
    Then configure the wireless network connection using K Menu>Internet>Wicd Network Manager
    Capitalisation is important. It's the difference between "Helping your brother Jack off a horse" and "Helping your brother jack off a horse".

    The Forum Rules, Forum FAQ and the BackTrack Wiki... learn them, love them, live them.

  3. #3
    Just burned his ISO
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    2

    Default Re: WiFi should work , but doesn't even show up : HELP !

    I did this : /etc/init.d/networking start
    But it says : 'no such device' for all interfaces

    I however am sure that I do have it , because I checked in in my W7

    I'm using vmware and backtrack 4 : HELP!

  4. #4
    Just burned his ISO
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    11

    Default Re: WiFi should work , but doesn't even show up : HELP !

    Why would he try to start KNetMangr since there are no Wireless Devices available and reconized... (no wireless extension thing).

    Can you use lspci and give output ?

  5. #5
    Super Moderator lupin's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    2,943

    Default Re: WiFi should work , but doesn't even show up : HELP !

    Only USB wireless cards will work when you are running BackTrack in a Virtual Machine.
    Capitalisation is important. It's the difference between "Helping your brother Jack off a horse" and "Helping your brother jack off a horse".

    The Forum Rules, Forum FAQ and the BackTrack Wiki... learn them, love them, live them.

Similar Threads

  1. BT4 final doesn't detect NTFS partitions?
    By kulverstukas in forum BackTrack Bugs
    Replies: 6
    Last Post: 09-29-2010, 04:57 PM
  2. X doesn't support the VIA Chrome9 HC3 out of the box
    By ToolZ in forum BackTrack Bugs
    Replies: 1
    Last Post: 01-13-2010, 03:21 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •