Results 1 to 5 of 5

Thread: USB and audio problems

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    7

    Default USB and audio problems

    Hi guys. I've installed BT4 and I've two problems:
    1) The OS don't recognize my USB key. Why?
    2) I don't listen any type of sound. This is not a problem of my harware i think, because on windows xp they usually work.
    I hope that you can help me. Thanks.

    P.s: Sorry for my bad english, but I'm italian :P

  2. #2
    Super Moderator Archangel-Amael's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Somewhere
    Posts
    8,012

    Default

    Quote Originally Posted by BlackR View Post
    Hi guys. I've installed BT4 and I've two problems:
    1) The OS don't recognize my USB key. Why?
    2) I don't listen any type of sound. This is not a problem of my harware i think, because on windows xp they usually work.
    I hope that you can help me. Thanks.

    P.s: Sorry for my bad english, but I'm italian :P
    Well what about your thread in Italian did you not get an answer there ?
    Since it may be your better language it might be best to seek more help there.
    Any rate there are threads here (at least in English) the describe how to mediate the sound problem. You will just need to search a bit for them.
    As for the usb problem, can you provide more details?
    Maybe plug the key in wait a few seconds then type lsusb at the command prompt and look for the key to be listed there.
    If that fails you then you might try posting that info here in this thread.
    To be successful here you should read all of the following.
    ForumRules
    ForumFAQ
    If you are new to Back|Track
    Back|Track Wiki
    Failure to do so will probably get your threads deleted or worse.

  3. #3
    Just burned his ISO
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    7

    Default

    I resolved for the audio problem, was only a problem of user privileges.
    For the usb, she is recognized when I type lsusb on command line. But i don't have any idea to access to her.
    No referements appears, never on the desktop.
    Sorry, but it's the first time that i use backtrack and I don't know so much of it.
    Thanks for the attention.

  4. #4
    Super Moderator Archangel-Amael's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Somewhere
    Posts
    8,012

    Default

    [QUOTE=BlackR;141583
    For the usb, she is recognized when I type lsusb on command line. But i don't have any idea to access to her.[/quote]
    Try mounting the device first.
    # man mount

    Sorry, but it's the first time that i use backtrack and I don't know so much of it.
    Thanks for the attention.
    Can I ask what you plan to do with backtrack?
    To be successful here you should read all of the following.
    ForumRules
    ForumFAQ
    If you are new to Back|Track
    Back|Track Wiki
    Failure to do so will probably get your threads deleted or worse.

  5. #5
    Just burned his ISO
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    7

    Default

    Thank you, i resolved mounting the usb device.

    I'm using BackTack for learn something about it and its software, nothing more.
    See you.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •