Results 1 to 3 of 3

Thread: WG111v2 usb adapter, fails to connect..help

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    5

    Question WG111v2 usb adapter, fails to connect..help

    Need desperatly help, I just can`t seem to get any connection with my router.

    Runnig Vmware (windows vista) then BackTrack4 prefinal.iso
    All this seem to work great, but as said I need help so I can connect to the router.

    Typing: airmon-ng

    interface chipset driver
    wlan0 RTL8187 rtl8187-[ph0]

    is what i get??
    Have tried: ifconfig wlan0 up (didn`t work)

    Please give me some info on how (what) to do to connect.
    And I have being searching aroud .....but no luck.

  2. #2
    Moderator KMDave's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    2,281

    Default

    Do some search first on this forum, then you will have more luck.

    If you run BT inside a VM you can only use USB wireless adapters.
    Tiocfaidh ár lá

  3. #3
    Just burned his ISO
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    5

    Default

    Quote Originally Posted by KMDave View Post
    Do some search first on this forum, then you will have more luck.

    If you run BT inside a VM you can only use USB wireless adapters.
    I have searched and searched, but havent find any solutions to my problem.

    Yup I`m using WG111v2 usb wiereless adapter.

    Any suggestion what I could try to connect?

    Plz

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •