Results 1 to 2 of 2

Thread: atftpd problem

  1. #1
    Junior Member loop4me's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    54

    Default atftpd problem

    .hi, i'm runing bt4pre-final and beta on vmware and on both i got similar problem with atftpd

    bt4-beta story:

    .after i configured it to run as a stand alone ,daemon
    /etc/init.d/atftpd start
    gives me
    Starting Advanced TFTP server: atftpd.
    but somehow it won't start
    in syslog is written
    atftpd: can'd bind port :69/udp
    ...ok, i tought it was problem with inetd
    so i...
    netstat -nao |grep 69
    udp 0 0 0.0.0.0:69 0.0.0.0:* 0ff
    .i tried to stop it ...but no success with atftpd
    i try to reconfigure /etc/default/atftpd.conf and cut of USE_INETD=false line
    same thing in /etc/init.d/atftpd ...
    .no good

    on bt4-pre:
    .i got no problem with starting atftpd ,but
    i just can't connect to it
    ftp: connect :Unknown error number
    hosts.allow - ALL : ALL
    hosts.deny - clear

    nothing in atftpd.log is writen accept from atftp started or something
    .no firewall drop rulez
    .connect via ssh to box, no problem at all

    any ideas?

  2. #2
    Junior Member loop4me's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    54

    Default

    .user error or something .i reconfigure atftpd on pre .disconnect box and connect it again
    .and it's all good, it's working

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •