Results 1 to 2 of 2

Thread: Card cant see networks in BT3.

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    8

    Default Card cant see networks in BT3.

    Hi,
    Ok using the Netear WG511T with back track 3
    The card is working ok in the wireless assistant and can see the wifi near by.
    It also connects okay to the internet.

    Now when I log on to the shell and do the following commands below, When I get to the part where it shows you the Wifi signals it has picked up there is none despite there being ones close by inc mine in the same room from the router.

    have checked the fourm and ask if some one can guide me as to the correct input int he shell command promt to see if I can get it to work here is what I am currently doing. Thanks excuse my noob to this I have looked and need some expert advice as I am stuck. Thankyou.

    bt ~ # airmon-ng


    Interface Chipset Driver

    wifi0 Atheros madwifi-ng
    ath0 Atheros madwifi-ng VAP (parent: wifi0)

    bt ~ # airmon-ng stop ath0


    Interface Chipset Driver

    wifi0 Atheros madwifi-ng
    ath0 Atheros madwifi-ng VAP (parent: wifi0) (VAP destroyed)

    bt ~ # ifconfig wifi0 down
    bt ~ # macchanger --mac 00:11:22:33:44:55 wifi0
    Current MAC: 00:09:5b:c1:df:3c [wireless] (Netgear MA701, MA401RA)
    Faked MAC: 00:11:22:33:44:55 (Cimsys Inc)
    bt ~ # airmon-ng start wifi0


    Interface Chipset Driver

    wifi0 Atheros madwifi-ng
    ath0 Atheros madwifi-ng VAP (parent: wifi0) (monitor mode enabled)

    bt ~ #airodump-ng wifi0


    THEN itfails to show any networks.....

  2. #2
    Just burned his ISO
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    8

    Default

    Solved

    used bt4

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •