Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 13 of 13

Thread: bt4 usb live persistent booting problems

  1. #11
    Just burned his ISO
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    10

    Default

    u didnt bust my bubble

    if i'm wrong, i'm wrong

    i did the same thing everytime, even labeling the ext3 partition casper-rw every single time and i always got the initramfs prompt

    this is the only way i could get it to work

    i've been messing with this for 2 days and only after making both partitions the same size did it finally work.

    any idea why?

  2. #12
    Just burned his ISO
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    2

    Default

    Quote Originally Posted by abrupTHavoK View Post
    u didnt bust my bubble

    if i'm wrong, i'm wrong

    i did the same thing everytime, even labeling the ext3 partition casper-rw every single time and i always got the initramfs prompt

    this is the only way i could get it to work

    i've been messing with this for 2 days and only after making both partitions the same size did it finally work.

    any idea why?
    There could be something wrongs in Extracting and Copying process while you run UNetBootin. I had the same problem, then I recognized that the size of the extracted files in the usb was not nearly the same as the original iso file.

    You should try to run UNetBootin again after format the usb to FAT32
    Hope this help.

  3. #13
    Just burned his ISO ionreflex's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    4

    Default

    I also had the "initramfs" prompt problem but after about six attempts, a USB Live install finally worked!

    I can't explain why but I did a lot of validation on my last attempt : confirmed partition with GParted, confirmed rsync with md5sum, etc...

    If I ever find out what was the cause, I'll let you know!

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •