Results 1 to 2 of 2

Thread: Quandry - EeePC 701xx Console (or Terminal) Splash

  1. #1
    Member ColForbin's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    93

    Default Quandry - EeePC 701xx Console (or Terminal) Splash

    Allow me to first apologize for posting here. I understand that these forums are geared more toward BackTrack - up to BackTrack 4 Pre Final. This is a BackTrack 4 Final question. I wanted to post here and not on the new forums.

    I've been trying to work out how to get this image: on the EeePC 701.

    I've used the BackTrack Support Search Engine, the search function within these forums, google, and have been tinkering around with fix-splash and resolutions within /boot/grub/menu/lst.

    The closest I could come to a solution was this thread.

    The best result I can get is a clean install of BackTrack 4 Final without changing anything. There is no splash, but I do not receive errors concerning unspecified video modes.

    This is not a bug. It is just something that's been occasionally driving me nuts.
    "Whatever happened to playing a hunch, Scully? The element of surprise, random acts of unpredictability? If we fail to anticipate the unforeseen or expect the unexpected in a universe of infinite possibilities, we may find ourselves at the mercy of anyone or anything that cannot be programmed, categorized or easily referenced."

  2. #2
    My life is this forum Barry's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    3,817

    Default

    Quote Originally Posted by ColForbin View Post
    Allow me to first apologize for posting here. I understand that these forums are geared more toward BackTrack - up to BackTrack 4 Pre Final. This is a BackTrack 4 Final question. I wanted to post here and not on the new forums.

    I've been trying to work out how to get this image: on the EeePC 701.

    I've used the BackTrack Support Search Engine, the search function within these forums, google, and have been tinkering around with fix-splash and resolutions within /boot/grub/menu/lst.

    The closest I could come to a solution was this thread.

    The best result I can get is a clean install of BackTrack 4 Final without changing anything. There is no splash, but I do not receive errors concerning unspecified video modes.

    This is not a bug. It is just something that's been occasionally driving me nuts.
    I could be wrong, but I think to have it do that the display requires at least a 1024x768 resolution in vesa, which the eee doesn't.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •