Results 1 to 4 of 4

Thread: SSL Strip

  1. #1
    Jenkem Addict imported_wyze's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    1,543

    Default SSL Strip

    Seems the version in /pentest/spoofing/sslstrip is 0.1, and has problems with getops.

    Fix: install version 0.2

    http://www.thoughtcrime.org/software...rip-0.2.tar.gz
    dd if=/dev/swc666 of=/dev/wyze

  2. #2
    Just burned his ISO
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    5

    Default

    hello ..
    yes that version on backtrack really give me a error
    so have you tried the new 0.2 to capture ssl ?
    i have tried it on two routers and no success

    any one?? have test it ?

  3. #3
    Super Moderator Archangel-Amael's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Somewhere
    Posts
    8,012

    Default

    Quote Originally Posted by imaginary View Post
    hello ..
    yes that version on backtrack really give me a error
    so have you tried the new 0.2 to capture ssl ?
    i have tried it on two routers and no success

    any one?? have test it ?
    The original post was in regards to the application itself not working, not your inability to get a router password.
    Update your version of ssl strip to the one mentioned above and then start reading. There are several threads here that talk about using ssl strip.
    To be successful here you should read all of the following.
    ForumRules
    ForumFAQ
    If you are new to Back|Track
    Back|Track Wiki
    Failure to do so will probably get your threads deleted or worse.

  4. #4
    Developer
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    6,126

    Default

    New version committed. Thanks guys and keep the bugs and fix's coming.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •