Hello fellow Backtrack Users

I have been holding myself back from asking this question for 7 days now. I appologize if this has already been adressed somewhere else, i have searched above and beyond and to no avail can i solve this issue.

The issue is as follows...

I am running Backtrack 4 on the acer aspire one 160GB version
Backtrack 4 is running from Kingston 8 GB USB with Persistent changes

I am using ettercap in terminal via command line

When ever i execute the MiTm Arp Poisoning and try to visit a site that requires a log in such as gmail.com youtube.com hotmail.com etc...

The browser(IE And Firefox) hangs/lags/ never loads the page, the status bar shows the loading of the page, but never acutally loads it (Vista and XP SP1, SP2, SP3)
__________________________________________________ _______________
I have uncommented # the iptables in the etter.conf file

I have tried " echo 1 > /proc/sys/net/ipv4/ip_foprward"
and " echo "1" > /proc/sys/net/ipv4/ip_foprward"

I have tried
"ettercap -i ath0 -Tq -M arp:remote // -p autoadd"
"ettercap -i ath0 -Tq -M arp:remote // // -p autoadd"
"ettercap -i ath0 -Tq -M arp:remote /192.168.1.1/ // -p autoadd"
"ettercap -i ath0 -Tq -M arp:remote /192.168.1.1/ /192.168.1.100/-p autoadd"

I have also tried

"ettercap -i ath0 -Tq -M ARP // -p autoadd"
"ettercap -i ath0 -Tq -M ARP // // -p autoadd"
"ettercap -i ath0 -Tq -M ARP /192.168.1.1/ // -p autoadd"
"ettercap -i ath0 -Tq -M ARP /192.168.1.1/ /192.168.1.100/-p autoadd"
__________________________________________________ _______________
I also purchased a USB wireless key (TP-Link TL-Wn321g using the rt73 Chipset), thinking it might have been my integrated card causing the problem

It sucessfully captures credentials if i use outlook and windows mail...
I can browse to all other sites, except those requiring a login (as stated above)

The issue seems to solve itself whenever it decides to (1 out of 20 tries)
Each try meaning, re setting all pc's, unplugging and pluggin the router (linksys wrt54g)

Driftnet succesfully captures the pictures

On my Windows Machines the "arp- a" command in command prompt gives the following result
__________________________________________________ _______________
C:\Documents and Settings\Zeus>arp -a

Interface: 192.168.1.100 --- 0x2
Internet Address Physical Address Type
192.168.1.1 00-13-10-99-a9-e6 dynamic
192.168.1.102 00-23-4e-2d-22-63 dynamic
192.168.1.103 00-23-4e-2d-22-63 dynamic
192.168.1.105 00-23-4e-2d-22-63 dynamic
__________________________________________________ _______________

When i would press "q" during the arp poisoning attack to stop the attack
i used to receive the following error

"iptables v1.4.0: can't initialize iptables" 'nat' : Permission denied (you must be root) Perhaps iptables or your kernel needs to be upgraded"

i "solved" this by

by editing the [privs] in the etter.conf file
ec_uid = 0
__________________________________________________ ______________
On the rare occasion that Mitm Arp Poison worked, when i pressed "q" to quit i would receive this error anyways

"iptables v1.4.0: can't initialize iptables" 'nat' : Permission denied (you must be root) Perhaps iptables or your kernel needs to be upgraded"

before editing the [privs] in the etter.conf file
ec_uid = 0
__________________________________________________ ______________

I am having a very hard time analysing the source of this problem

(The browser(IE And Firefox) hangs/lags/ never loads the page, the status bar shows the loading of the page, but never acutally loads it (Vista and XP SP1, SP2, SP3)

because of the inconsistencies, nothing seems to cause it to work, or not to work...

If anyone has experienced this Please Post your Success/Failure/Workaround/Solution/Concern
__________________________________________________ ______________

Off Subject : This being my first post, i would like to thank all those who participate in this forum, i have been using this forum for over a year now, and have never have had to ask a question because of the excellent support...Thank you for all the great documentation/support/tutorials.
Keep Up The Good Work Everyone