Results 1 to 7 of 7

Thread: Installing VMware Server 2.0.1 on BackTrack 4

Hybrid View

  1. #1
    Developer muts's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    272

    Default Installing VMware Server 2.0.1 on BackTrack 4

    Having an updated, shiny kernel has a few downsides…kernel dependent software seldom keep up with the newest Linux Kernel releases. Perhaps the most notorious for this is VMware. Getting VMware installed on a 2.6.29.4 kernel can be challenging. We made a short movie on how to do this, in the simplest way we could think [...]

    More...

  2. #2
    Senior Member BigMac's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    213

    Post

    it looks like im the only one that cant follow a good set of instructions...

    root@bt:/usr/src/linux# zcat /proc/config.gz > .config
    root@bt:/usr/src/linux# make scripts
    scripts/kconfig/conf -s arch/x86/Kconfig
    root@bt:/usr/src/linux#
    root@bt:/usr/src/linux# make prepare
    scripts/kconfig/conf -s arch/x86/Kconfig
    CHK include/linux/version.h
    CHK include/linux/utsrelease.h
    SYMLINK include/asm -> include/asm-x86
    CALL scripts/checksyscalls.sh
    root@bt:/usr/src/linux#

    that dont look right, when muts does this 'make prepare' command and 'zcat', the results dont match up with mine...

    i am able to get vm server installed but i cant start a windows-xp.iso... i get this error telling me to reinstall so i think the problem is with the commands posted above...

  3. #3
    Very good friend of the forum drgr33n's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Dark side of the moon ...
    Posts
    699

    Default

    BigMac,

    Whats the full error message ?

    zcat just extracts bt4's current kernel configuration file and places it into the kernel's directory. You wont get any output from that command unless there's something wrong.

    Have you run the make commands more than once ? If so try make mrproper before you run make scripts.

  4. #4
    Just burned his ISO
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    4

    Default

    Quote Originally Posted by BigMac View Post
    it looks like im the only one that cant follow a good set of instructions...

    root@bt:/usr/src/linux# zcat /proc/config.gz > .config
    root@bt:/usr/src/linux# make scripts
    scripts/kconfig/conf -s arch/x86/Kconfig
    root@bt:/usr/src/linux#
    root@bt:/usr/src/linux# make prepare
    scripts/kconfig/conf -s arch/x86/Kconfig
    CHK include/linux/version.h
    CHK include/linux/utsrelease.h
    SYMLINK include/asm -> include/asm-x86
    CALL scripts/checksyscalls.sh
    root@bt:/usr/src/linux#

    that dont look right, when muts does this 'make prepare' command and 'zcat', the results dont match up with mine...

    i am able to get vm server installed but i cant start a windows-xp.iso... i get this error telling me to reinstall so i think the problem is with the commands posted above...
    thank you very much

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    27

    Default

    Hi

    run zcat with -f option ---> force

    zcat -f /proc/config.gz > .config

  6. #6
    Just burned his ISO
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    2

    Default

    Quote Originally Posted by pastilla View Post
    Hi

    run zcat with -f option ---> force

    zcat -f /proc/config.gz > .config
    hmm....

    up

    What's the message??

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    28

    Default nice

    thanks very good topic

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •