Results 1 to 5 of 5

Thread: Login probs :(

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    2

    Question Login probs :(

    Hello Peeps, im very new to linux - i decided to start learning my self after getting board with windows. I have currently got BT3 installed on Vm and have run into a problem creating a new user. I can add a new user from the terminal using the /adduser command and the switch user using the /su command, but wen it comes to logging in it brings up an error. Is this problen caused by running BT3 in VMware? if not is there a solution? Many thnx

    Ps Sorry if i posted in the wrong place...

  2. #2
    Super Moderator lupin's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    2,943

    Default

    Quote Originally Posted by cl34rp5y7 View Post
    Is this problen caused by running BT3 in VMware?
    Unlikely.

    Quote Originally Posted by cl34rp5y7 View Post
    if not is there a solution?
    Probably.

    ...

    Did you want to provide some more detail about what happens when you try and login as the new user? Maybe an error message?
    Capitalisation is important. It's the difference between "Helping your brother Jack off a horse" and "Helping your brother jack off a horse".

    The Forum Rules, Forum FAQ and the BackTrack Wiki... learn them, love them, live them.

  3. #3

    Default

    After you add the user, assign a password to that user:

    passwd "username"

    Then the user account should be activated and you should be able to log into it.

  4. #4
    Moderator KMDave's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    2,281

    Default

    Quote Originally Posted by cl34rp5y7 View Post
    Hello Peeps, im very new to linux - i decided to start learning my self after getting board with windows.
    Don't use BT for that.

    Go with Ubuntu and make your first experience with that. It is far more userfriendly and you will have a far better learning curve. Also the support community is far better. We won't help you here to learn the basics in Linux.
    And all the tools comming with BT will distract you from learning.
    Tiocfaidh ár lá

  5. #5
    Just burned his ISO
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    14

    Default

    Quote Originally Posted by cl34rp5y7 View Post
    Hello Peeps, im very new to linux - i decided to start learning my self after getting board with windows. I have currently got BT3 installed on Vm and have run into a problem creating a new user. I can add a new user from the terminal using the /adduser command and the switch user using the /su command, but wen it comes to logging in it brings up an error. Is this problen caused by running BT3 in VMware? if not is there a solution? Many thnx

    Ps Sorry if i posted in the wrong place...
    are you having an Inusertemp error?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •