Results 1 to 6 of 6

Thread: BT4 don't recognize my ethernet

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    3

    Default BT4 don't recognize my ethernet

    I tried to use BT4 as live cd but in didn't recognize mt ethernet card.
    hxxp://img90.imageshack.us/img90/3316/bt4error.png

    I have "Gigabyte GA-8S655FX(-L)" mother board and "Realtek RTL8139 PCI Fast Ethernet Adapter [A/B/C] PCI" ethernet.

    Bt3 can recognize it but bt4 not :\.

  2. #2
    My life is this forum Barry's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    3,817

    Default

    Quote Originally Posted by Cha0s View Post
    I tried to use BT4 as live cd but in didn't recognize mt ethernet card.
    hxxp://img90.imageshack.us/img90/3316/bt4error.png

    I have "Gigabyte GA-8S655FX(-L)" mother board and "Realtek RTL8139 PCI Fast Ethernet Adapter [A/B/C] PCI" ethernet.

    Bt3 can recognize it but bt4 not :\.
    Open a terminal window and type.

    etc/init.d/networking start
    etc/init.d/NetworkManager start
    Of course, if you really wanted to have some fun, go to Wal-Mart late at night and ask the greeter if they could help you find trashbags, roll of carpet, rope, quicklime, clorox and a shovel. See if they give you any strange looks. --Streaker69

  3. #3
    Just burned his ISO
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    3

    Default

    Thanks @Barry, now it works like charm. So, solved.

  4. #4
    Senior Member SephStorm's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    166

    Default

    question, why doesn't the traditional networking commands work? i.e dhclient eth0
    "You're only smoke and mirrors..."

  5. #5
    My life is this forum Barry's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    3,817

    Default

    Quote Originally Posted by SephStorm View Post
    question, why doesn't the traditional networking commands work? i.e dhclient eth0
    What error message is it giving you?
    Of course, if you really wanted to have some fun, go to Wal-Mart late at night and ask the greeter if they could help you find trashbags, roll of carpet, rope, quicklime, clorox and a shovel. See if they give you any strange looks. --Streaker69

  6. #6
    Just burned his ISO
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    5

    Default NetworkCard Not recognized - D-Link -DWA-522

    something isnt right.

    1) Im using VMware, and it doesnt recognize my DWA-522..so i used my NVIDIA gigabit MOBO nic.

    1a) i used option 2 KDE or whatever (startx)

    2) Still nothing after trying
    etc/init.d/networking start
    etc/init.d/NetworkManager start

    Does anyone know whats up with this card/install?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •