Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 16 of 16

Thread: Realtek 8187SE mini wireless card

  1. #11
    Member
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    The new forums
    Posts
    462

    Default

    Is that your actual WPA key? Might want to change it just for the post.

  2. #12
    Just burned his ISO
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    22

    Default

    the key is not really that important, because I change it frequently.
    in fact I included key on purpose, maybe someone can tell me that I am using a wrong key (length etc.)

  3. #13
    Super Moderator Archangel-Amael's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Somewhere
    Posts
    8,012

    Default

    You should probably through in a special character or two.
    2B8uWo35@& would be a better key.

    Now next and more importantly could you please explain why you have named your BackTrack box ubuntu?
    Code:
    root@ubuntu:~#

    Your not trying to pull a fast one on us are you?
    To be successful here you should read all of the following.
    ForumRules
    ForumFAQ
    If you are new to Back|Track
    Back|Track Wiki
    Failure to do so will probably get your threads deleted or worse.

  4. #14
    Just burned his ISO
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    22

    Default

    The issue is not about my key
    I need a solution about connectivity between my Realtek 8187se and my Linux AP using hostapd.

    About the "ubuntu" prompt;
    I tried several Linux distros yesterday, to solve the issue.
    The logs were taken while I was using Ubuntu...


    Now, any help would be appreciated...
    Thanks.

    The problem is solved. According to the following posts:
    http : / / hostap.epitest.fi/ bugz/ show_bug.cgi?id=215
    http : / / lists.shmoo.com/ pipermail/ hostap/2007-July/016011.html

    Disabling wme on hostapd configuration (on access point side):

    /etc/hostapd.conf :
    wme_enabled=0

    This solved my problem.

  5. #15
    Just burned his ISO
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    10

    Wink here you go

    208.68.234.113/ showthread.php?t=22257

    the answer to your problems

  6. #16
    Just burned his ISO
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    1

    Default

    i'll have try

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •