Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 17 of 17

Thread: Help, login incorrect BT4

  1. #11
    Super Moderator Archangel-Amael's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Somewhere
    Posts
    8,012

    Default

    And please post in the right section this is the bugs and fixes section.
    Your problem is not really a bug.
    Thanks
    To be successful here you should read all of the following.
    ForumRules
    ForumFAQ
    If you are new to Back|Track
    Back|Track Wiki
    Failure to do so will probably get your threads deleted or worse.

  2. #12
    Just burned his ISO joshiley's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    18

    Default

    i faced a similar problem when i used a Vmware version of redhat4....thankfully with some common sense i overcame that because i new the password and user name has to be on the screen.....

    since given that you downloaded from authentic sources and checked the MD5 this thing shouldnt happen ....

    YOU ARE RARE MATE

  3. #13
    Just burned his ISO
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    1

    Default

    First of all, Sorry to revive this old thread.

    I'm using the BT4 Pre-Release, it MD5's exactly the same.

    I'm using Virtual PC (VMWare re badged by Microsoft). If i use the live distro its fine because it automatically logs me in as root. But once installing after using the install.sh script in KDE and reboot into the installed environment, i can log in using my account but root is no go!

    Im not new to Linux or anything like that, but i do not understand why root/toor is not working.

    Ive tried loads of other combination's with no joy. Anyone got ANY ideas as to whats going on? Reinstalled twice, same deal. Fresh Virtual hard drive image every time.

  4. #14
    Just burned his ISO
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    1

    Default

    same here, downloaded, checked it, livecd boot, and install
    my "new user" working, but can su too root
    Not a typo, all in correct fields and so on.
    root/toor just isnt working =)

  5. #15
    Super Moderator Archangel-Amael's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Somewhere
    Posts
    8,012

    Default

    Quote Originally Posted by bofh_se View Post
    same here, downloaded, checked it, livecd boot, and install
    my "new user" working, but can su too root
    Not a typo, all in correct fields and so on.
    root/toor just isnt working =)
    This problem has been discussed ad nauseum, as such a quick search here google or ubuntu forums will reveal the answers.
    To be successful here you should read all of the following.
    ForumRules
    ForumFAQ
    If you are new to Back|Track
    Back|Track Wiki
    Failure to do so will probably get your threads deleted or worse.

  6. #16
    Just burned his ISO
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    4

    Default reset password

    I had this problem also... the default settings don't work (root / toor).

    However after install if you login with the user you created and then run:

    sudo passwd root

    Enter the normal user password followed by the password you want to set for root then logout and you can log back in as root with the password you have entered.

    Good luck

  7. #17
    My life is this forum Barry's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    3,817

    Default

    Quote Originally Posted by 5crapz View Post
    I had this problem also... the default settings don't work (root / toor).

    However after install if you login with the user you created and then run:

    sudo passwd root

    Enter the normal user password followed by the password you want to set for root then logout and you can log back in as root with the password you have entered.

    Good luck
    If you install backtrack to a drive toor isn't the default root password. There is no root password on the install.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •