Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 17 of 17

Thread: Intel WiFi Link 5100

  1. #11
    Just burned his ISO
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    2

    Default

    It doesn't work wlan0: ERROR while getting interface flags: No such device

  2. #12
    Just burned his ISO
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    3

    Default

    Quote Originally Posted by got_milk? View Post
    Honestly, I haven't tried injection yet, that's the only thing I haven't tried, mind you.

    Not sure what you can do, I don't think any of the 49** and on series support injection yet.
    Maybe you could try it and tell us.

    I thought 4965agn would be able to inject, according to other threads.

  3. #13
    Just burned his ISO
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    11

    Default

    I haven't been able to get my 4965 to inject yet.

  4. #14
    Just burned his ISO
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    9

    Default

    Quote Originally Posted by Greval View Post
    Maybe you could try it and tell us.

    I thought 4965agn would be able to inject, according to other threads.
    I just tried it awhile ago out of curosity's sake and it doesn't work...yet.

  5. #15
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    37

    Default

    Thank you got_milk?
    Works great ;]

  6. #16
    Just burned his ISO
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    11

    Default Intell 5300 not working

    EDIT: I got it working. Seems to be doing fine but fakeauth is not working.



    Whatever I've tried I can not get this wireless card to work (intel 5300)

    To give a little details:
    when I try iwscan list - it tells me

    wmaster0 Interface doesn't support scanning.

    wlan0 Interface doesn't support scanning : Device or resource busy.

    I have no idea what is wrong, I have install latest drivers and everything.

    Another thing that I do not see working well is that when I run

    lshw -C network

    I get

    description: Wireless interface
    product: PRO/Wireless 5300 AGN [Shiloh] Network Connection
    vendor: Intel Corporation
    physical id: 0
    bus info: pci@0000:08:00.0
    logical name: wmaster0
    version: 00

    Isn't this supposed to be wlan0 ?

    Maybe someone has some idea.

  7. #17
    Junior Member SWFu64's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    97

    Default

    I've injection working fine on my ubuntu install with my Intel 5100, I had to recompile the kernel mind. I'll have a look at backtrack when I find the time.

    But for now have a look at the tut on the aircrack-ng forum, it should be the same (if its not working already).

    http://tinyshell.be/aircrackng/forum...&topic=4217.30
    "I do not know with what weapons World War III will be fought, but World War IV will be fought with sticks and stones."

    Albert Einstein

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •