Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 24

Thread: Rtl8187

Hybrid View

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    43

    Default Rtl8187

    RTL8187 is working fine with bt4!! no mac changer problem!!!! everything fine!

  2. #2
    Member
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    The Netherlands
    Posts
    267

    Default

    Is this with the ALFA high-power, M1TH1K?

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    43

    Default

    Realtek RTL8187b wireless usb...

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    82

    Wink

    Hi friends,

    I just bought an ALFA 500mW usb wireless card and I am just wondering if anyone of you guys that has the same card as me, had actually heard or still hearing some strange noises inside the case.

    Once I have connected the card I suddenly heard a noise and I was wondering where this noise comes from. When I took the wireless card and touch it to my ears I heard the noise.

    Can you please check yours whether it does the same or not!

    This noise comes periodically. Is that normal or ?

  5. #5
    Just burned his ISO
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    16

    Default

    Main has the same, but still working, and working very good.

    :-)

  6. #6
    Just burned his ISO
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    3

    Default

    Hello! I would like to know a doubt. Backtrack 4 recognize my wifi card very well, now my question is, as I inject my card? I have to install some sort of drivers? I have not installed any kind of drivers, I recognize the card automatically. My chipset is rtl8187b. Thank you very much.

  7. #7
    Just burned his ISO
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    3

    Smile Help

    Hello! I would like to know a doubt. Backtrack 4 recognize my wifi card very well, now my question is, as I inject my card? I have to install some sort of drivers? I have not installed any kind of drivers, I recognize the card automatically. My chipset is rtl8187b. Thank you very much.

  8. #8
    Senior Member Shatter's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    192

    Default

    Quote Originally Posted by ioannou.alexandros View Post
    I just bought an ALFA 500mW usb wireless card and I am just wondering if anyone of you guys that has the same card as me, had actually heard or still hearing some strange noises inside the case.

    Once I have connected the card I suddenly heard a noise and I was wondering where this noise comes from. When I took the wireless card and touch it to my ears I heard the noise.

    Can you please check yours whether it does the same or not!

    This noise comes periodically. Is that normal or ?
    You mean noises like this?
    I have the card in me head, but you have the memory problems?

  9. #9
    Senior Member Shatter's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    192

    Default

    I've just tested the alfa AWUS036H with BT4b and there seem to be a few changes to note since BT3.

    • First, the standard "iwconfig" way of putting this card into monitor mode doesn't work any more. You have to use "airmon-ng start wlan0" to create a mon0 interface, which supports monitor mode as well as injection.
    • Airodump-ng wlan0 fails, but airodump-ng mon0 works. The injection with "aireplay-ng --test mon0" also works.
    • macchanger works on both interfaces.
    • "iwpriv wlan0 highpower 1 is gone", but "iwconfig wlan0 txpower 20" or "iwconfig mon0 txpower 20" work now.
    I have the card in me head, but you have the memory problems?

  10. #10
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    43

    Default

    i'm having a litle problem... how do i connect to wpa? with this device

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •