Results 1 to 4 of 4

Thread: Booting Problem On Asus F80Q

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    3

    Default Booting Problem On Asus F80Q

    So basically when I boot the LiveCD of BT3 Final it loads normally I see the menu and no matter what I choose the system hangs(no black screens, no kernel at all, nothing happens except initial cdr fast spinning) and I need to do a hard restart.
    First I thought that maybe the cdr or the downloaded file were corrupt but the cdr boots perfectly on my desktop computer, and also when I start windows on the lap I could browse inside it. Then I tried adding boot parameter "dbt acpi=off" or "dt acpi=off" at the end of the command line(after pressing "TAB") for KDE - it's pentuim 3200t dual-core. Didn't help.

    I've read most of the posts regarding booting and tried to follow the advices but maybe I miss something. Thanks in advance if you got any ideas.

    P.S. Btw I saw that this laptop isn't in the supported list. However I'd be happy if somebody who has same or at least based on Intel® GL40 Express Chipset laptop can confirm/deny BT3Final is working on it.

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    916

    Default

    are you sure its dt? I thought it was bt

  3. #3
    Just burned his ISO
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    3

    Default

    That was a mistype in the first post

  4. #4
    Just burned his ISO
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    3

    Default

    I changed the IDE mode from the BIOS from compatible mode to enchanced mode and the cdr booted with no additional parameters. So now i continue to next step getting xstart running

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •