Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 12 of 12

Thread: getting alfa usb wifi to work with BT3 ?

  1. #11
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    2,008

    Default

    Quote Originally Posted by ajpepe72 View Post
    connects to internet fine when you do it manually through the terminal, no problems at all. Is there a reason it does not connect through the wireless assistant program ?
    Also am I right in thinking that if I want to run spoonwep or aireplay etc, I just need to give the card the monitor command ?
    Well thankfully this is the recommended way to connect. The wireless assistant is a rather buggy piece of software with its quirks and issues, if you take a look around the forum you will find that most experienced users tend to avoid using it.

    Managed mode is only used to actually connect to a wireless AP, for injection and capturing packets monitor mode is what you want. This includes the aircrack-ng suite and yes the command I provided earlier is what you need to get the card into monitor mode.
    -Monkeys are like nature's humans.

  2. #12
    Junior Member imported_fridash's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    51

    Default alfa

    for me (dont know about others ) my alfas green light only comes up , when i

    modprobe to NDISWRAPPER -provided bi TRON

    when i use the r8187 it shuts off

    ((modprobe is a Linux program written by Rusty Russell used to add/remove a module to/from the Linux kernel))
    All fixed set patterns are incapable of adaptability or pliability. The truth is outside of all fixed patterns.

    Bruce Lee

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •