Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: Problem booting back|Track 4

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    84

    Unhappy Problem booting back|Track 4

    Hi all,

    I'm Just Happy For The Final release.

    I download it burn it but when i try to boot from CD I got This Message i take a Photo for it cause i'm lazy at writing it down



    hope it's Clear

    I don't know what cause this

    Thanks in advance,

  2. #2
    Developer balding_parrot's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,399

    Default Re: Problem booting back|Track 4

    That really looks like it's one of the issues covered here #3 seems to be it.

  3. #3
    Member DigiP's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    NJ
    Posts
    57

    Default Re: Problem booting back|Track 4

    2 things, check the MD5 is the same on the ISO download, and try burning at a slower speed. I know it sounds silly, but sometimes when I burn ISO's, they foo bar until I bring the write speed down a few notches. I've had this issue a few times, so might be the same problem with yours.

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    46

    Default Re: Problem booting back|Track 4

    Buy good DVD's (not the cheap walgreens ones) and burn the disc at the slowest write speed that your drive supports. If you burning software has a "verify data after burning" option or something similar use it - its saved me a lot of time trying to boot bad discs in the past.

  5. #5
    Just burned his ISO
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    A place called home
    Posts
    10

    Default Re: Problem booting back|Track 4

    I know you may be new on the scene, but one thing I see a lot is that people seem to ask questions before they do their homework. When I started using Linux and Backtrack, I did the same, but trust me: it helps A LOT to research your problem before posting. My favorite website in the world: Google . The best place to find info. There are plenty of guides showing you how to use Google, but pretty much just do this: find some keywords in your issue (basically the parts you understand, ex. "backtrack not booting livecd" for your case, and just look around a bit. Trust me it helps everyone, and saves you from having to wait, sometimes for days or weeks, for a response. Just some friendly advice from a... friend

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    84

    Default Re: Problem booting back|Track 4

    It's turned out my DVD i burn it on 8x speed but it's crap

    i did it from usb and it's work just fine

    my mistake

  7. #7
    Super Moderator Archangel-Amael's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Somewhere
    Posts
    8,012

    Default Re: Problem booting back|Track 4

    Everything after post number two is a repeat. Hmm I guess no one actually bothered to look at the link that Balding_Parrot posted.

  8. #8
    Member
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    The new forums
    Posts
    462

    Default Re: Problem booting back|Track 4

    Another alternative (in case you do not have a USB laying around) to verify that your ISO works, is to attach it to VMPlayer and see if it loads correctly.
    Last edited by Lincoln; 01-14-2010 at 01:12 AM.

  9. #9
    Junior Member Relentless's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    59

    Default Re: Problem booting back|Track 4

    Quote Originally Posted by Archangel.Amael View Post
    Everything after post number two is a repeat. Hmm I guess no one actually bothered to look at the link that Balding_Parrot posted.
    Maybe they did look at the link, the only problem was the link did not address his/her specific problem.
    The interesting thing to note is that before the switch to USB, I was surprised why he or she did not just lower the burn speed from 8x to the lowest intx possible, assuming Balding_Parrots linked troubleshooting steps where fully followed and exhausted first.

  10. #10
    Just burned his ISO
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    1

    Default Re: Problem booting back|Track 4

    Sorry if this Thread is too old to reply, but I got nearly the same Problem with my iso. The md5 is ok, and i tried to boot from usb directly, but it stops at "(initramfs)" like at the picture from Natty Dreed.

    P.S.: Sorry for my bad English, im German.

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •