Results 1 to 3 of 3

Thread: Edimax ew-7318usg help

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    2

    Default Edimax ew-7318usg help

    Helo!
    I am new to BT and i need some help.I am using BT 3.

    I start my device EDIMAX EW-7318USG with these command

    modprobe -r rt73
    modprobe rt73
    ifconfig rausb0 up
    iwconfig rausb0 rate 1M

    And i use airodump-ng rausb0 to find bssid
    then start airodump-ng -c -w --bssid rausb0
    and everything is OK.

    But i find one Ap wep protection i my neighborhood and when i use command
    aireplay-ng -1 0 -a -h raubs0 it says

    Sending authentication Request Open System
    Sending authentication Request Open System
    Sending authentication Request Open System
    Sending authentication Request Open System
    Sending authentication Request Open System

    --------------------------------------------
    And when i use aireplay-ng -3 -b -h raubs0
    xxx sent got 250 Arp 0 Acks xxxx...500pps
    and after 10 min
    xxx sent got 500 Arp 0 Acks xxxx...500pps

    what that mean?

    And when i use macchanger -mac,my card stop working no such device something like that.

    Sorry on my english

    PLZ HELP

  2. #2
    Developer
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    6,126

    Default

    But i find one Ap wep protection i my neighborhood and when i use command
    aireplay-ng -1 0 -a -h raubs0 it says
    Maybe you should re read the forum rules before making any more idiotic posts.

  3. #3
    Senior Member secure_it's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    在這兩者之間 BackTrack是4 FwdTrack4
    Posts
    854

    Post

    pureh@te today you seems to be in good mood.that is why this post could not showcased in idiot's corner.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •