Results 1 to 3 of 3

Thread: 0trace - cant get a succesfull trace

  1. #1
    Just burned his ISO dukocuk's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    4

    Default 0trace - cant get a succesfull trace

    Hi all

    I did some research on 0trace, imma noob in this so let me start with what i know about it.

    After what i understood, is that u are able fire up a tracert through firewalls, and then be able to see whats behind the firewall, ofc it depends on alot of stuff.

    But what i manaegd to do is:

    [+] Waiting for traffic from target on eth0...
    ^C[+] Traffic acquired, waiting for a gap...

    With no luck.
    What i first did was:

    telnet ip port
    0trace.sh eth0 ip port

    But 0trace just stays on "waiting for gap..."

    What is it that i do wrong?

  2. #2
    Member imported_vvpalin's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    442

    Default

    It wont work if

    - Target's firewall drops all outgoing ICMP messages,

    - Target's firewall does TTL or full-packet rewriting,

    - There's an application layer proxy / load balancer in the way
    (Akamai, in-house LBs, etc),

    - There's no notable layer 3 infrastructure behind the firewall.

    The tool also has a fairly distinctive TCP signature, and as such, it can
    be detected by IDS/IPS systems.


    Have you tried firewalk ?
    Using backtrack for the first time is like being 10 years old again with the keys to a Ferrari.

  3. #3
    Just burned his ISO dukocuk's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    4

    Default Hehe

    Maybe i should try do some researching on firewalk then .


    Thanks for that info, about the reasons of why it wouldt work, u got anything i should know on firewalking?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •