Results 1 to 6 of 6

Thread: Failure on booting from a usb flash drive

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    5

    Default Failure on booting from a usb flash drive

    I want to boot my Asus 1000HA EeePC into BT3 from a usb flash drive. I downloaded "bt3final_usb.iso" from remote exploit org with correct MD5. I extracted both "boot" and "BT3" folders to the usb flash drive and made it bootable by running the "bootinst.bat". I booted my EeePC from this usb flash drive and selected "KDE" in the first page. After several steps a login page (snapshot a) came up. I logged in using root/toor as username/password and entered "startx"
    Then a page (snapshot b) with some errors was displayed. BT3 KDE did not started, the only option i had is "reboot' or "poweroff". As a anewbie i did not know how to deal with these errors and load BT3 up.

    Please help me to solve the problem on booting and load BT3, thank you so very much for your reply !!

    Please replace all comma(,) with fullstop(.) to view the snapshots

    snapshot a : www,pic4u,us/viewer,php?file=0jy9syolasje2e66wkz,jpg
    snapshot b : www,pic4u,us/viewer,php?file=b2rerzg56lkmkx6kyoe,jpg

    losl1946

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    69

    Default

    might just be me not inputing it right but can u post the images again and instead of that long thing just take out the www or something a little smaller i think you can put hxxp then the site i might be able to help i have an eee pc 904ha

  3. #3
    Just burned his ISO
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    5

    Default

    Sorry about the images.

    snapshot a : www,pic4u,us/viewer,php?file=0jy9syolasje2e66wkz,jpg
    snapshot b : www,pic4u,us/viewer,php?file=b2rerzg56lkmkx6kyoe,jpg

    replace all comma(,) with fullstop(.),

    Thank you !!

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    69

    Default

    i belive this is the one I used your problem is that the resolution on your netbook needs to be set to 1024x600 backtrack doesnt come with it as a default this will help you add it to the options and it works really nice. well hope this helps

    change , to . guess you cat do the hxxp lol
    www,andrewchapman,net/component/content/article/1-latestnews/25-bt3eeepc.html

  5. #5
    Just burned his ISO
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    5

    Default

    Thank you !! It works.


    losl1946

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    69

    Default

    good i'm glad I could help.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •